Δημοφιλή tags
NEW
NEW ARRIVALS
SALE
SPRING SALE

Βασεις

300,00 €
Βάση στήριξης σάκου και speed bag. Κατασκευάζεται από σίδερο για μεγάλη αντοχή και απόλυτη ασφάλεια. Βάρος σάκου έως 45 κιλά.
155,00 €
Ρυθμιζόμενη βάση Speed Bag. Ιδανική για χρήση στο σπίτι αλλά και για γυμναστήρια. Κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής κονιορτοποιημένο ατσάλι. Το ενισχυμένο ατσάλι και ο τρόπος εγκατάστασης ελαχιστοποιούν τις δονήσεις....
120,00 €
Βάση speed ball για τοίχο. Ανθεκτική κατασκευή με επιφάνεια 61cm. Περιλαμβάνει standard speed ball, τον περιστρεφόμενο γάντζο και τα εξαρτήματα εγκατάστασης
72,00 €
Ατσάλινη βάση σάκου. Βαριά κατασκευή για τοποθέτηση σε τοίχο. Δύνατότητα στήρηξης σάκου μέχρι 60 kg. Εύκολη συναρμολόγηση.
15,00 €
Βάση σάκου με γάντζο. Περιστρεφόμενη. Βαριά κατασκευή υψηλών προδιαγραφών. Με μπίλια για υψηλή αντοχή, γρήγορες και απαλές αναπηδήσεις. Τοποθετείται εύκολα στο ταβάνι.
25,00 €
Βάση Σάκου.Περιστρεφόμενη.Βαριά μεταλλική κατασκευή υψηλών προδιαγραφών.Με ρουλεμάν για υψηλή αντοχή, γρήγορες και απαλές αναπηδήσεις.Τοποθετείται εύκολα στο ταβάνι.
17,00 €
ΒΑΣΗ ΣΑΚΟΥ Τοποθετείται εύκολα. Συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάσταση. Πλήρης περιστροφή 360 μοιρών. Μπορεί να αντέξει σάκους βάρους μέχρι 45kg.
20,00 €
Ειδική κατασκευή για βαριά φορτία εξασφαλίζει την ασφάλεια και τη σταθερότητα όταν κρεμάτε τον σάκο
45,00 €
Γεμίζει με νερό (χωρητικότητα 20 λίτρα). Ιδανικός για να σταθεροποιεί τον σάκο. Περιλαμβάνει λάστιχο τύπου Bungee.
17,00 €
ΒΑΣΗ ΣΑΚΟΥ Τοποθετείται εύκολα. Συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάσταση. Πλήρης περιστροφή 360 μοιρών. Μπορεί να αντέξει σάκους βάρους μέχρι 45kg.
20,00 €
Βαρέως τύπου βάση απο ατσάλι για σάκο  οροφής από πολύ στιβαρή κατασκευή οπού αντέχει το οποιοδήποτε μέγεθος και βάρος σάκου. Με περιστρεφομενο γάντζο για ελευθερία κινήσεως 360 μοιρών. Στην συσκευασία περιλαμβανονται...
69,00 €
Επιτoιχια βάση σάκου κατασκευασμενη από ατσάλι για να αντέχει βάρος έως και 45kg. Στην συσκευασία περιλαμβανονται τα εξαρτήματα εγκατάστασης. Εύκολη εγκατάσταση. Πλατος 20cm - ύψος 60cm - βάθος 65cm.
25,00 €
Βαση οροφής για ιμάντες τύπου TRX - λάστιχα - λάστιχα yoga κτλ που τοποθετείτε στο ταβάνι και προσδίδει μεγάλη σταθερότητα κατά την εκτέλεση των ασκήσεων με ιμάντες προπόνησης  η ακόμα και με λάστιχα γυμναστικής. Η...

Ρυθμίσεις

Μενού

Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε αγαπημένα προϊόντα.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.

Είσοδος